AŞEVİMİZDE 2500 KİŞİYE YEMEK VERİYORUZ

Ramazan’ın rahmet ve bereketinden istifade ettiğimiz şu günlerde Aşevindeki iftar soframızda vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açıyoruz. Her gün 3 çeşit sıcak yemeğimizi Aşevimizde 2500 kişiye, yaşlı ve kimsesiz 550 vatandaşımızın ise evine götürürerek Ramazanın manevi hazzını birlikte yaşıyoruz. Allah’ım Tuttuğumuz oruçları dergah-ı izzetinden kabul ve karin eylesin.

BAĞ MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMALARI

Belediyemiz Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Bağ Mahallesi 1 nolu küme evleri mevkinde beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyerek  yol sorunu kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde sürdüreceğiz dedi.

ENGELLİ BİREYLERİMİZ İÇİN ASKER UĞURLAMA VE KINA YAKMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Kadirli Belediyesi tarafından 1 günlüğüne asker olacak Engelli Bireyler için bugün Asker uğurlama ve kına yakma töreni düzenlenecek. Kabasakal Parkı Engelli Koordinasyon Merkezinde bugün 15:30’da düzenlenecek olan etkinliğe davet eden Belediye Başkanı Ömer Tarhan ” Engelli Bireylerimizi Askere Uğurlama ve Kına Töreni düzenlenecektir. Etkinliğimize hemşehrilerimiz davetlidir. Kınalı kuzuları yalnız bırakmayalım” dedi.