CUMHURİYET KONSERİ’NDE FERHAT GÖÇER SAHNE ALACAK

Kadirli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer’in konser vereceği bildirildi.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını etkinlikleri kapsamında, bu yıl Ferhat Göçer’in konser vereceğini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Bayramını şölen havasında kutlayacaklarını belirten Başkan Tahran, "Cumhuriyet Bayramı coşkusunu en iyi şekilde yaşamak ve yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Etkinlikler kapsamında 30 Ekim Pazar akşamı saat 19.00’da Sanatçı Ferhat Göçer konser verecek. Bu yıl Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü en güzel şekilde kutlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Facebookta Paylaş