BELEDİYEMİZ MUHTAÇ VATANDAŞLARA KÖMÜR YARDIMI YAPTI

Belediyemiz Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yapmaya devam ediyor. İlçemizde yaşayan fakir, muhtaç ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara kurulan komisyon tarafından karar verilmek suretiyle kömür yardımı yaptı. Ayrıca İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Kuran kursları, çeşitli dallarda hizmet veren meslek edindirme kursları, ısınma problemlerinin çözümü için Belediye Sosyal İşler ve Kültür Müdürlüğüne dilekçe vermeleri halinde kömür yardımı alıyorlar.

Kömür yardımıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Dr Ömer Tarhan "Hepimizin bildiği gibi bu yıl kış mevsimi tüm Türkiye de olduğu gibi  ilçemizde de çok sert geçmekte dondurucu soğuklar yaşanmaktadır. Bu zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunları bizim için çok önem arz etmektedir. Bu nedenle Sosyal Belediyeciliğin gereği ne ise vatandaşlarımıza o konuda her türlü yardım ve desteği vermek adına elimizden gelenin en iyisini yapmayı görev edindik. İlçemizde yaşayan ısınma problemini çözecek maddi imkânı olmayan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımıza odun ve kömür dağıtımı yapıyoruz. Bu soğuk kış şartlarında vatandaşlarımızın yuvalarına bir nebze sıcaklık sağlayabilmek bizim en büyük sevinç kaynağımızdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hakkaniyet çerçevesinde Kimsesizlerin Kimi Olmaya, Kadirlimizin ve halkımızın tüm sorunlarına Kadirli Belediyesi olarak çözüm üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Facebookta Paylaş